LA CAMPANYA

Impensable. Adjectiu que fa referència a quelcom altament improbable o difícil d’imaginar.

Impensables és el nom escollit per aquesta campanya que busca aconseguir fer impensables les violències masclistes. És a dir, aquelles violències que pateixen les dones pel fet de ser dones.

Amb un enfocament de 360º i amb accions adreçades a diferents col·lectius, la campanya Impensables s’adreça a NOSALTRES. ARA I AQUÍ.

Sigui quina sigui la nostra situació, tenim un espai en el qual podem contribuir a fer impensables les violències masclistes.

Adona’t. Línia adreçada a les dones per tal d’identificar situacions d’abús i violència i conèixer els recursos existents.

Qüestiona’t. Línia adreçada a joves, professorat i famílies per tal d’afavorir el qüestionament d’actituds sexistes que es repeteixen i perllonguen amb el temps.

Implica’t. Línia de la campanya adreçada a professionals que intervenen en la detecció, atenció o recuperació de dones i infants en situació de violència masclista.

Repensa’t. Línia de la campanya adreçada als homes per tal de fomentar un canvi en el model de masculinitat.

Pregunta’t. Línia adreçada a infants, famílies i mestres per tal d’afavorir la consolidació de la coeducació com a eina per a la prevenció de les violències masclistes.

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here