READING

Eines d’estar per casa. Per a famílies dispo...

Eines d’estar per casa. Per a famílies disposades a fer impensables les violències masclistes

Des de la “Campanya Impensables” hem creat aquesta guia pensant en la família com un espai privilegiat per generar canvis, un espai per acompanyar els infants a créixer i a construir-se com a persones lliures, respectuoses i felices.

Sabem que les violències masclistes no són fruit de l’atzar. Sorgeixen d’un sistema anomenat patriarcat i que impregna totes i cadascuna de les capes del món que habitem. Des de l’anunci de perfum, el rei dèspota que surt al conte, la pensió que cobra l’àvia o els comentaris sobre el cos d’una atleta que apareixen als titulars dels diaris. Sí, són a tot arreu i a tota hora.

Amb aquesta guia ens aproparem a algunes d’aquestes violències que es deriven d’un sistema desigual que violenta a les nenes i dones pel simple fet de ser-ho i que exclou i violenta també les persones que surten de la norma i decideixen ser com volen ser.

Davant d’això, volem ser part de la solució i no del problema.

Volem proposar-te estratègies per acompanyar els infants de manera conscient a generar noves possibilitats, més enllà del què sempre hem vist i hem acceptat com a vàlid o “normal”.

 

GUIA-DIGITAL-PER A FAMÍLIES-Descarrega

 


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here