READING

Pregunta’t. Tallers de prevenció de la violè...

Pregunta’t. Tallers de prevenció de la violència masclista per a primària

Durant el curs 2020-2021, les escoles de primària del Solsonès acullen tallers per a la prevenció de les violències masclistes.

Durant la infància contruim la nostra identitat, a foc lent, amb les experiències que vivim. És en aquest moment que anem incorporant i integrant estereotips de gènere que ens limiten i que ens fan menys lliures. Crear espais de reflexió crítica on els infants puguin fer-se preguntes que els obrin possibilitats més enllà d’allò que socialment s’espera d’ells i elles és bàsic per fer impensables les violències masclistes.

Aquesta iniciativa s’impulsa des dels diferents ajuntaments del Solsonès, amb la coordinació del Servei d’Informació i Atenció a les Dones del Consell Comarcal del Solsonès i dels Serveis Educatius del Solsonès.

El desplegament complet de la campanya s’ha projectat en un període de dos anys a través del suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya i amb el finançament de la Secretaria d’Estat d’Igualtat que reben els diferents ajuntaments a través del Pacte d’Estat contra la violència de gènere.

 

 

 

 

 

 


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here