READING

Parlem de micromasclismes als “instis”...

Parlem de micromasclismes als “instis” amb Pamela Palenciano

“Detrás de un gran hombre siempre hay una gran mujer” a partir d’aquesta frase que potser has sentit moltes vegades, la Pamela Palenciano ens proposa reflexionar sobre la realitat que vivim cada dia als instituts. On, igual que en la societat, existeix un masclisme que hem normalitzat perquè ens han fet creure que “sempre ha estat així” i que “està bé com està”.

En aquest vídeo et proposem que pensis en els tòpics que s’associa a les noies i als nois de la teva edat i valoris si al teu institut, inclús a la teva aula, són evidents. Identifiques algun cas de micromasclisme?

És responsabilitat de tots i totes tallar amb aquestes etiquetes que fan tan mal i que perpetuen conductes que ens condicionen i ens impedeixen ser realment lliures.


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here