READING

Parlem d’amor romàntic amb Pamela Palenciano...

Parlem d’amor romàntic amb Pamela Palenciano

Ets de les o dels que pensen que l’amor tot ho pot?

És el mateix el que s’espera de les noies que el que s’espera dels nois?

Des de la infantesa estem subjectes a un tipus d’amor que ens han venut a través de contes, cançons, jocs i pel·lícules. Sovint, un amor amb final feliç, on la noia espera ser rescatada per un noi. Uns mites com el de la “mitja taronja” que fan que les nenes i les noies puguin arribar a pensar en l’amor i la relació de parella com un tema central a les seves vides.

Al contrari del que hem escoltat sempre, la gelosia és un model de control cap a l’altre persona, no pas un acte d’amor. Tenir diferents opinions en una relació no és dolent, sempre que sigui d’una manera sana i respectant la privacitat i llibertat de l’altre.

Estàs d’acord amb aquestes afirmacions?

Et convidem a veure el vídeo de la Pamela Palenciano i treguis tu les teves pròpies conclusions.


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here