READING

Parlem de violència masclista amb Pamela Palencian...

Parlem de violència masclista amb Pamela Palenciano

Pamela Palenciano ens acosta a una realitat més propera del que ens imaginem.

A través de la seva experiència es sincera i ens explica com la va transformar la seva primera relació de parella.

Com poc a poc, i per tenir a la seva parella contenta i creient tot el que aquest ell li explicava, va anar deixant de banda tot allò que li aportava coses bones: les seves amigues, sortir de festa, el seu millor amic, ballar en públic, les extraescolars, etc.

Va anul·lar la seva personalitat per ser exclusivament la nòvia d’ell. Tot per fer-lo content. Va rormalitzar la mentida per vergonya a acceptar el que estava passant. Sis anys esperant que ell canviés per ella.

Aquest vídeo ens convida a reflexionar i qüestionar-nos el model que posa els homes per sobre les dones.


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here