READING

3 errors que cometem en l’educació sexual d&...

3 errors que cometem en l’educació sexual d’infants i joves

No parlar de sexualitat ni d’abusos sexuals. Pressuposar l’heterosexualitat. No afrontar converses que aparentment poden considerar-se incòmodes. Aquests són tres dels errors que segons el psicopedagog Daniel Gabarró cometem en l’educació sexual d’infants i joves.

A partir d’aquí ens proposa diferents eines per trencar el tabú de la sexualitat i poder fer així un acompanyament assertiu als fills i filles.

Transmetre valors com el respecte i partir de la premisa que qualsevol violència ha de ser impensable, ens convida a fer una reflexió important per esbrinar com afrontar aquest tema d’una manera familiar i propera. Donant espai a crear un clima de confiança i per tant, donant veu als possibles dubtes que us puguin sorgir tant a vosaltres, com als infants i joves.

En una societat en constant transformació, som part de la solució o som part del problema?


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here