READING

Com podem repensar els currículums escolars per pr...

Com podem repensar els currículums escolars per prevenir les violències masclistes?

Com volem fer impensables les violències masclistes si des dels currículums escolars continuem normalitzant una violència simbòlica i vertical envers les dones?

Com volem fer impensables les violències masclistes si encara avui expliquem la història en base als conflictes bèl·lics?

Per tal d’aconseguir un curriculum escolar lliure de violències masclistes cal reescriure, revisar i actualitzar els continguts sempre des d’un esperit crític.

No sortir al currículum escolar vol dir no existir, per això, cal sobrepassar aquest esglaó, buscar referents i fer partíceps a les dones que sempre han existit però se’ls ha tret poder i visibilitat, però sempre hi han tingut un paper imprescindible.

Carme Vidal i Estruel ens parla de la necessitat d’incloure el feminisme dins les aules per fer impensables les violències masclistes.


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here