READING

Teatre “Estranyes relacions” per a alu...

Teatre “Estranyes relacions” per a alumnat de secundària

Estranyes relacions és una eina per treballar on es gesta la “violència de gènere” i la seva possible detecció. Està format per escenes seguides de joc i debat. A partir de cada escena reflexionem sobre com algú, en plena adolescència, pot convertir-se en una persona maltractadora o en víctima de maltractament.

En el marc de Qüestiona’t. Fem impensables les violències masclistes, durant el curs 2020-2021 alumant dels centres de secundària del Solsonès han participat en aquesta activitat pensada per identificar les violències masclistes en l’àmbit de la parella.

 

 


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

COMMENTS ARE OFF THIS POST

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here