READING

3 errors que cometem quan parlem d’amor i af...

3 errors que cometem quan parlem d’amor i afectivitat

Parlem d’amor i d’afectivitat

Saps quina és la diferència entre l’amor i l’enamorament?

Per poder traslladar conceptes i fer un bon traspàs d’aquest tema cap a les nostres filles i fills, ens hem de plantejar, primer de tot, si nosaltres els tenim ben identificats, doncs és quelcom que mai se’ns ha ensenyat i que hem après a través de l’experiència.

En aquest vídeo es detallen alguns errors i confusions molt habituals per poder abordar el tema en família i desenvolupar l’esperit crític per poder qüestionar mites com l’amor romàntic o la mitja taronja. L’objectiu és que com a família puguem acompanyar als infants i joves a diferenciar entre una relació sana i una relació abusiva.

Trencar estereotipis amb família i construir converses en relació al tema pot ser una eina essencial per establir vincle i confiança amb infants i joves, enfortint encara més la seva confiança i llibertat personal.


La Campanya Impensables és una campanya 360º amb un objectiu clar: fer impensables les violències masclistes. Una campanya creada a partir de la col·laboració i cooperació de diverses administracions i entitats del Solsonès.

INSTAGRAM
SEGUEIX-NOS
Please Add Widget from here